2004

Ved gudstjenesten 2. søndag i advent kl. 10 vil minikonfirmander medvirke. Gudstjenesten fungere samtidig som afslutning på minikonfirmandforløbet. Her vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak for den tid vi har haft sammen, det har været sjovt, og det har været en fornøjelse at lære jer at kende. Jeg håber, at se jer alle sammen igen til konfirmandforberedelsen!

Dette efterårs minikonfirmander er: Bjarke Asbjørn Bøge Petersen, Michelle Storgaard, Camilla Mattesen Hansen, André Endrup Hartwigsen, Patrick Kurt Petersen Bock, Pernille Nielsen, Jeanette Roost Gade, Stefan Thorup, Marc Gaster, Trine Brade Hansen og Sophia