Ny organist i Brede kirke

Røddingkoret, som Line har ledet i mange år. En af Lines opgaver her i Brede er at starte et børnekor her ved kirken.

Det er med stor glæde at vi kan byde vores nye organist, Line Hahn Kristensen velkommen til Brede Kirke. Line Hahn Kristensen er ansat fra d. 1. november, men den opmærksomme kirkegænger har bemærket, at vi har haft glæde af Line smukke orgelspil allerede fra begyndelsen af august, da Line indvilligede i at vikarer indtil en mere permanent ansættelse faldt på plads.
Line er en meget dygtig organist med 22 års erfaring som organist ved Rødding kirke. Desuden har Line været ansat som lærer på Bredebro skole.
Line Hahn Kristensen har også stor erfaring med korarbejde og påtænker at begynde et børnekor i Brede.
Vi ser frem til et frugtbart samarbejde.