Ældre Udflugt

Ældreudflugt tirsdag den 14. juni 2016:

Turen går i år syd for grænsen.

Der er afgang fra ”Brede gamle børnehave” kl. 11.45 og fra Hjørnegården, Trælborgvej kl. 11.50.

Derfra kører vi til KZ Gedenk- und Begegnungsstätte, Ladelund, et museum der er bygget til minde om Koncentrations- lejren Ladelund 1944. Museet er bygget tæt ind til kirkegården, hvor der er en stor mindeafdeling for de afdøde fra lejren. Vi bliver rundvist af en dansktalende guide.

Derfra kører vi til Handewitt, hvor vi drikker kaffe på Jaruplund Højskole. Under kaffen får vi en kort fortælling om højskolen.

Fra Jaruplund kører vi til Harreslev og besøger den danske kirke, som er bygget i 1994 og er en af flere danske menigheder i Flensborg. Præst Susanne Böll vil fortælle om kirken og dansk kirkeliv i sydslesvig.

Fra Flensborg sætter vi kursen hjemad, og gør ophold ved Øster Højst Kro, hvor vi spiser aftensmad.

Da ikke alle modtager ”Bindeleddet” på samme dato, starter tilmelding fredag den 27. maj og seneste tilmelding er mandag den 6. juni til

Mette Backs tlf. 7471 1143 eller

Iver Jensen   tlf. 7471 1236.

Der er tilmeldingsloft på 75 personer efter ”først til mølle princippet”.

Vigtig – HUSK PAS. Der kan være grænsekontrol.

Vel mødt til vores årlige udflugt.

Adventskoncert 2017

Søndag d. 3. december 2017 kl. 19.30 , 1.s. i advent, afholdes der adventskoncert i Brede kirke.

Det er i år Jonas Kardyb Nicholaisen, der sammen