Formiddagscafé onsdag d.9. november 2016 sammen med journalist Uwe Iversen

Formiddagscafe

Som noget nyt vil menighedsrådet i vinterperioden arrangere formiddagscaféer, dette i stedet for evt. foredragsaftener. Der er planlagt 3 gange før jul og 3 gange efter jul.

En formiddagscafe er kaffe, hygge og indlæg/foredrag af en dertil hyret person.

Formiddagscafeen begynder kl. 09.30 i konfirmandstuen med tag selv kaffe/the, boller, pålæg og ost m.m. Det bruger vi en halv times tid på.

Derefter får foredragsholderen ordet, måske med en indlagt pause. Kaffekanderne bliver stående på bordene. Vi synger selvfølgelig nogle sange/salmer undervejs.

Foredragsholer er journalist, Uwe Iversen og overskriften lyder:

Fem måneder med rygsæk gennem Asien

At møde fritlevende UrangUtanger i Borneos jungle, at dykke med hajer i Malaysia, at komme tæt på de store Komodo-øgler i Indonesien eller at drille aberne i ”Monkey Forrest” på Bali, lyder det som en drøm?

Det var det for journalist Uwe Iwersen og hans familie. De gjorde drømmen til virkelighed, da de skiftede huset, folkevognen og indbo på Carstensgade i Tønder ud med busser, færger og fire rygsække for at rejse fem måneder med højt humør og lille budget gennem Sydøstasien.

Med ord og mange billeder beretter Uwe om 150 dage, der bragte ham, konen og de to børn tæt på nogle af de smukkeste steder på kloden.

Vi håber, at deltagerne får nogle hyggelige og oplevelsesrige formiddage.

Alle er velkomne og formiddagscaféen er gratis, dog koster kaffen kr. 25,00.